Nytt uppgraderat mätrum med imponerande mätmaskin

DEA Global Advantage

Nytt mätrum och ny mätmaskin DEA Global Advantage. Som kund till oss ska man alltid känna sig trygg att vi håller kvalitén och kan erbjuda rätt toleranser i det vi tillverkar. Stort fokus på kvalitetsarbete genomsyrar hela vår organisation och som ett led i vårt arbete har vi därför ett omfattande program för att säkerställa att kvalitén på våra tillverkade komponenter uppfyller de förväntningar som ställs på oss och vårt arbete.

För att garantera snäva toleranser och hålla full fokus på detaljerna då har vi uppgraderat oss. Vi har ett stort mätrum där vi genomför omfattande mätningar med vår mätmaskin DEA Global Advantage.

Genom vår erfarenhet och kompetens har vi utvecklade kvalitetsrutiner som går hand i hand med de ISO-standarder som råder. För att säkerställa att vår höga fokus på kvalité håller i alla led så har vi byggt ett stort mätrum. Där jobbar vårt mätteam och till sitt förfogande har de en rejält tilltagen mätmaskin då vi jobbar med stora komponenter till våra kunder.

Då det mesta vi tillverkar avsynas i vår mätavdelning bidrar det till att vi är mycket kompetensintensiva inom områden för mätning. Teamet som genomför testerna bidrar gärna med sin erfarenhet och kompetens till våra kunder och vi kan därför erbjuda att vi genomför fullmätningar till befintliga och nya kunder. Vi kan mäta upp till imponerande måtten 4000 x 2000 x 1200 mm. Mätutrustningen kalibreras årligen och vi har det välbeprövade systemet Ativa för kalibreringen.

Kort fakta om vår mätmaskin DEA Global Advantage
Mätområdet är imponernande 4000x2000x1200mm
Mäthuvudet är 5-axligt och med scanfunktion.
Mätprogrammet heter PC-Demis

Tveka inte att ta kontakt med våra mätspecialister ifall du vill veta mer om våra tjänster. Vi på Eurosteel (vid tidpunkten Stena Components) är glada över att vår kompetens och erfarenhet bidrar till att våra kunders ständiga utveckling kan ske under kontrollerade former med hjälp av vårt koncept för mätning.

Läs gärna mer om mätrummet.

Kommentarer är inaktiverade för detta inlägg